LET OP: Het kan een aantal dagen duren voordat u de bevestigingsmail binnen krijgt.

Bedankt voor je aanmelding!

Wat leuk dat jullie je hebben ingeschreven voor het kinderbloemencorso! Hieronder zetten we alle informatie even op een rijtje.

De ingeschreven deelnemers kunnen op woensdag 24 april tussen 15.00 en 16.00 uur gratis bloemen afhalen bij J.M. van Berkel BV, Nieuweweg 156.

Alle deelnemers worden op Koningsdag om 13.45 uur in de Hoftuin verwacht. Rond 14.00 uur vertrekt de stoet door de Hoofdstraat richting de Mariastraat. Daar zullen we keren en door de Hoofdstraat weer teruggaan naar de Hoftuin.

Voor de kinderen is het leuk als er veel publiek langs de route staat. We verzoeken jullie dan ook vriendelijk om per kind met maximaal één begeleider in de optocht mee te lopen en zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren om naar de optocht te komen kijken. Leden van Scouting Hyllenkem delen vlaggetjes uit aan het publiek en de stoet wordt voorafgegaan door blaaskapel de Hillegomse HangKousen.

Wij kijken uit naar een vrolijk en gezellig Kinderbloemencorso en wensen jullie alvast veel plezier bij het maken van de bloemencreaties!