LET OP: Het kan een aantal dagen duren voordat u de bevestigingsmail binnen krijgt!

Bedankt voor uw aanmelding!

Wat leuk dat jullie je hebben ingeschreven voor het Kinderbloemencorso! Hieronder zetten we alle informatie even op een rijtje.

Afhalen bloemen
Op donderdagmiddag 25 april kunnen er tussen 15.00 uur en 16.30 uur gratis bloemen afgehaald worden bij Preparatiebedrijf Lommerse-Uitendaal, Weeresteinstraat 160 in Hillegom.

Op Koningsdag verwachten we de deelnemers om 13.45 uur in de Hoftuin bij het gemeentehuis. De stoet zal rond 14.00 uur vertrekken. De route loopt door de Hoofdstraat richting de Mariastraat. Daar zullen we keren en door de Hoofdstraat weer teruggaan naar de Hoftuin. Na afloop van de tocht ontvangen de deelnemers een mooie medaille van de burgemeester.

Voor de kinderen is het leuk als er veel publiek langs de route staat. We verzoeken jullie dan ook vriendelijk om per kind met maximaal één begeleider in de optocht mee te lopen en zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren om naar de optocht te komen kijken. Naast de prachtige creaties van de kinderen, kan het publiek genieten van de muzikale klanken van blaaskapel de Hillegomse HangKousen. Ook ontvangt het publiek vlaggetjes waarmee de deelnemers aan het corso toegezwaaid kunnen worden.

Wij kijken uit naar een vrolijk en gezellig Kinderbloemencorso en wensen jullie alvast veel plezier bij het maken van de bloemencreaties!

Met vriendelijke groeten,

Oranjecomité Hillegom