LET OP: Het kan een aantal dagen duren voordat u de bevestigingsmail binnen krijgt! Het plaatsnummer volgt uiterlijk een aantal dagen voor Koningsdag. 

Bedankt voor je aanmelding!

Je aanmelding voor de vrijmarkt is binnengekomen en je mag je spulletjes verkopen. Er is wel belangrijke informatie wat je even moet lezen.

  • Je krijgt uiterlijk 26 april een mail met een plattegrond en het nummer waar jouw plek is. De vakken en nummers staan op de grond aangegeven met krijt. Tussen 08.00 en 08.45 mag je je plaats inrichten en de vrijmarkt begint om 09.00 uur tot 13.00 uur. Vergeet niet een portemonnee of geldkistje voor je winst mee te nemen.
  • Hoe lekker ook je zelfgebakken cakejes of ander eten en drinken ook zijn, je mag dit niet verkopen op de vrijmarkt, ook mag je geen plantjes of bloemen verkopen. Ook niet voor een goed doel. 
  • Bewegingsspelletjes en prestatiespelletjes zoals voetbal, tikkertje, touwtje-springen en spelletjes waar je met eieren of taartjes moet gooien, kunnen wij helaas niet toestaan.
  • Heb je niet alles verkocht en je wil het niet meer meenemen naar huis nemen, dan komt vanaf 13.00 uur, dus na de vrijmarkt, een vuilnisauto die het voor niets meeneemt naar de afvalstortplaats. 
  • Aanrijroute voor je ouders en of verzorgers: Nummers 1 t/m 58 en 98 t/m 145 via de Hoofdstraat vanaf Café De Kleine Beurs. U verlaat de Hoofdstraat via de Molenstraat. Nummers 59 t/m 97 en 146 t/m 170 via de Van Meerbeekstraat vanaf de Aldi. U verlaat de Hoofdstraat via de Brouwerlaan of van den Endelaan.

Wij zien je graag de 27e en hopen dat je veel verkoopt.

De hartelijke groeten van het Oranjecomité Hillegom en de organisatie van de vrijmarkt